Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Prak 3/4 van de edamame bonen met een vork en meng met de cottage cheese en de helft van de olijfolie. Voeg naar smaak peper en zout toe.
2
Snijd de radijs in dunne plakjes en hak de macadamianootjes grof.
3
Verwarm ondertussen een grillpan. Snijd de ciabatta in plakjes en besprenkel met de resterende olijfolie. Grill de ciabatta goudbruin en krokant. Snijd de knoflook doormidden en wrijf de knoflook over de bruschetta.
4
Leg de bruschetta op een bord en beleg met de edamame spread, radijsjes, macadamia-nootjes, waterkers en overige edamame bonen. Besprenkel met extra vergine olijfolie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Voor- & tussengerechten
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via