Bruschetta Met Hüttenkäse En Edamame
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Bruschetta met edamame spread

Edamame bonen worden vaak gebruikt in bijgerechten of in een poké bowl. In dit recept geven wij edamame de hoofdrol en maken we er een heerlijke spread van. Perfect om een lekkere bruschetta mee te maken met cottage cheese, macadamianootjes en radijsjes.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept bruschetta met edamame spread

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Prak 3/4 van de edamame bonen met een vork en meng met de cottage cheese en de helft van de olijfolie. Voeg naar smaak peper en zout toe.
2
Snijd de radijs in dunne plakjes en hak de macadamianootjes grof.
3
Verwarm ondertussen een grillpan. Snijd de ciabatta in plakjes en besprenkel met de resterende olijfolie. Grill de ciabatta goudbruin en krokant. Snijd de knoflook doormidden en wrijf de knoflook over de bruschetta.
4
Leg de bruschetta op een bord en beleg met de edamame spread, radijsjes, macadamia-nootjes, waterkers en overige edamame bonen. Besprenkel met extra vergine olijfolie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Noten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?