Ben jij een carpaccioliefhebber? Probeer dan zéker deze carpaccio van gemarineerde zalm met couscous. In combinatie met de couscous is het een volledige avondmaaltijd. Ontzettend lekker met het frisse van de komkommer!
Carpaccio is een Italiaans gerecht dat oorspronkelijk bestaat uit dunne plakjes rauw rundvlees, besprenkelt met citroensap, olijfolie en Parmezaanse kaas. Tegenwoordig zijn er echter veel variaties op dit klassieke gerecht, met verschillende soorten vlees, vis en groenten. Dit recept van DekaMarkt is er een mooi voorbeeld van. Wij geven je graag meer carpaccio inspiratie:
Carpaccio is een licht en smaakvol gerecht dat perfect is als voorgerecht of als lichte maaltijd. Door te spelen met verschillende soorten vlees, vis en groenten kun je eindeloos variëren en nieuwe smaken ontdekken. Het is ook een geweldige manier om rauwe vis of vlees te proberen, wat veel mensen niet gewend zijn.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment