Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de focaccia in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de bieten en maak de meiraap schoon. Snijd met een scherp mes of mandoline in flinterdunne plakken. Snijd vervolgens de radijsjes in flinterdunne plakjes.
2
Snijd de Amsterdamse uitjes in vieren en hak de macadamianoten fijn.
3
Pluk de blaadjes van de takjes munt, dille en peterselie. Meng met de rucola voor de kruidensalade. Meng de olijfolie met de bieslook. Verdeel de helft van de bieslookolie over de salade en hussel goed door elkaar.
4
Verdeel de bietenhummus over 2 borden en smeer uit. Leg hier dakpansgewijs de plakjes biet en meiraap op. Verdeel vervolgens de plakjes radijs over de bietencarpaccio en garneer met de Amsterdamse uitjes en macadamianoten.
5
Leg de kruidensalade in het midden op de carpaccio. Verdeel de rest van de bieslookolijfolie over de carpaccio en serveer met de in reepjes gesneden focaccia.

Meer inspiratie

Groente torentje met halloumi en rode bieten spread
Bijgerechten
Groente torentje met halloumi en rode bieten spread
15 min
Wortelen uit de oven met kikkererwten en venkel
Hoofdgerechten
Wortelen uit de oven met kikkererwten en venkel
15 min
Romige sajoer boontjes
Bijgerechten
Romige sajoer boontjes
20 min
Courgetti Met Spekjes En Parmezaanse Kaas
Hoofdgerechten
Courgetti met spekjes en Parmezaanse kaas
15 min
Geroosterde Wortels Met Harissa En Tahin Yoghurtsaus
Bijgerechten
Geroosterde wortels met harissa en tahin-yoghurtsaus
10 min
Zoete Bietensoep Met Sinaasappel
Voor- & tussengerechten
Zoete bietensoep met sinaasappel
15 min
Gevulde Avocado Caprese
Voor- & tussengerechten
Gevulde avocado caprese
20 min
Avocado Courgette Soep Met Feta
Lunch & brunch
Avocado-courgette soep met feta
30 min
Gevulde Courgette Met Couscous En Geitenkaas
Hoofdgerechten
Gevulde courgette met couscous en geitenkaas
35 min
Salade Met 5 Bereidingen Van Mais
Lunch & brunch
Salade met 5 bereidingen van maïs
15 min
Kokos Bloemkoolrijst Met Garnalen
Hoofdgerechten
Kokos-bloemkoolrijst met garnalen
30 min
Bloemkoolkibbeling Met Aardappelpartjes
Hoofdgerechten
Bloemkoolkibbeling met aardappelpartjes
30 min
Gegrilde Vis Met Groenten Uit De Oven
Hoofdgerechten
Gegrilde vis met groenten uit de oven
20 min
Home Made Kimchi
Bijgerechten
Home-made kimchi
20 min
Gevulde Paprikas Met Rijst Kippendij En Chorizo
Hoofdgerechten
Gevulde paprika’s met rijst, kippendij en chorizo
25 min
Asperge Speciaal Met Een Zelfgemaakte Dressing
Borrelhapjes & snacks
Asperge ‘speciaal’ met een zelfgemaakte dressing
15 min
Bloemkoolsalade
Hoofdgerechten
Bloemkoolsalade
10 min
Gevulde Portobello Met Geitenkaas En Pistache Peterselie Pesto
Voor- & tussengerechten
Gevulde portobello met geitenkaas en pistache-peterselie pesto
5 min
Varkenshaas Met Geroosterde Pompoen En Cranberrysaus
Hoofdgerechten
Varkenshaas met geroosterde pompoen en cranberrysaus
35 min
Aubergine Uit De Oven Met Tomaat Couscous En Walnoten
Hoofdgerechten
Aubergine uit de oven met tomaat, couscous en walnoten
45 min
Gegrilde Auberginekrans Met Pommes Duchesse
Voor- & tussengerechten
Gegrilde auberginekrans met pommes duchesse
30 min
Zelfgemaakte Vissticks Met Bloemkoolpuree
Hoofdgerechten
Zelfgemaakte vissticks met bloemkoolpuree
20 min
Gekruide Bloemkool Uit De Oven
Bijgerechten
Gekruide bloemkool uit de oven
30 min
Gebakken Bloemkool Met Appel En Brie
Hoofdgerechten
Gebakken bloemkool met appel en brie
15 min
Regenboog Groentespiezen Van De Barbecue
Hoofdgerechten
Regenboog-groentespiezen van de barbecue
5 min

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Gerardus de Boer
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie