Print opties

Sluiten

Carpaccio gemarineerde zalm met couscous

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Hak de dille fijn. Schaaf de komkommer in de lengte in dunne plakken met een kaasschaaf of mandoline. Verkruimel de feta grof.
2
Snijd de gemarineerde zalm in plakken van 5 mm dik.
3
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de couscous met het paprikapoeder volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de couscous af.
4
Meng de granaatappelpitten, feta en dille door de couscous en breng op smaak met peper en zout.
5
Leg de gemarineerde zalm op een groot bord. Verdeel hier de couscous salade en komkommerlinten over.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.