Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de vis in blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm en leg in een kom. Snijd de rode ui in fijne halve ringen en de koriander grof. Halveer de rode pepers, verwijder de zaadlijsten en snijd in halve ringetjes. Voeg de rode ui, rode peper, koriander, peper en zeezout toe aan de kom met vis.
2
Rol de limoenen stevig over het aanrechtblad, zo komen de sappen goed vrij. Snijd doormidden en pers uit boven de kom. Hussel alles goed door elkaar en laat 15 min. rusten.
3
Serveer de ceviche met wat extra verse koriander bovenop. Tip: In 10 à 15 min. gaar je de vis ‘rare’ (buitenkant is gaar, de binnenkant nog rauw). Wil je liever een malse binnenkant? Laat de vis dan 15 tot 20 min. garen. Bij 20 tot 25 minuten is de vis ‘medium/well’, waarbij de binnenkant bijna gaar is. Gaar de vis niet te lang, dit gaat ten kosten van de malsheid.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Zuid-Amerikaans
Diëten
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via