Halloumi en honing is echt een gouden combinatie! We combineren het op een crostini, met tijm, hummus en zongedroogde tomaat. Een borrelhapje dat ontzettend makkelijk (en snel) is om te maken, terwijl het er fancy uitziet en niét normaal lekker is. Onthoud dit maar voor je eerstvolgende borrel!
Crostini’s zijn typische Italiaanse borrelhapjes. Ze worden gemaakt van in stukjes gesneden stokbrood en vervolgens afgebakken in de oven of getoast zodat ze lekker krokant worden. Vervolgens kan je de ‘toastjes’ beleggen met alles wat jij lekker vindt. Denk aan vissoorten als tonijn en ansjovis, ga voor vlees zoals rosbief of carpaccio of maak de crostini’s vegetarisch met gegrilde groenten. Mogelijkheden zat! En het leukste is natuurlijk om een aantal verschillende crostini’s op tafel te zetten, zodat iedereen kan pakken waar hij zin in heeft.
Dit zijn een aantal van onze lievelingsrecepten:
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment