Gegrilde groenten met balsamico en Parmezaanse kaas
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verhit de kamado met kolen tot 250°C. Snijd de courgettes in de lengte in zessen en verwijder de zaadkern. Bestrooi met maldonzout. Snijd de aubergine in dikke plakken en bestrooi met maldonzout. Laat de courgette en aubergine 10 min. intrekken.
2
Pof de rode en gele paprika in de hete kolen en verwijder het vel. Maak de bosui en little gem schoon. Snijd de little gem doormidden.
3
Meng de courgette, aubergine, paprika, bosui en little gem in een kom met ½ van de olijfolie. Gril de groenten op de hete kamado op het gietijzeren grillrooster.
4
Haal de groenten van de kamado en verdeel over een groot bord. Besprenkel met de overige olijfolie, balsamicoazijn, zwarte peper en maldonzout. Rasp de oude Parmezaanse kaas erover. Snijd de citroen in partjes en serveer bij de gegrilde groenten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.