Gevulde Portobello Met Geitenkaas En Pistache Peterselie Pesto
Niveau
Beginner
Tijd
5 min

Gevulde portobello met geitenkaas en pistache-peterselie pesto

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pureer de pistachenoten met de peterselie en olijfolie fijn tot een pesto. Breng de pesto op smaak met peper en zout.
2
Besmeer de buitenkant van de portobello’s met de pistache-peterselie pesto en leg een plakje geitenkaas in het midden van de portobello. Verwarm de portobello’s 15 minuten in de oven.
3
Smeer met een siliconen kwast een veeg pistache-peterselie pesto over het bord. Leg de portobello op het bord en serveer warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Marloes
Belinda van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Mediterraans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Ovengerechten
Groenten
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via