Gevulde Portobello Met Geitenkaas En Pistache Peterselie Pesto
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gevulde portobello met geitenkaas en pistache-peterselie pesto

De portobello is een kastanjechampignon waar je veel kanten mee op kunt. Door de grootte van deze paddenstoel, is de portobello erg geschikt om te vullen met andere ingrediënten. Wij vullen deze heerlijke champignon met geitenkaas en pistache-peterselie pesto; een simpel, maar onwijs lekker voorgerechtje.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept gevulde portobello met geitenkaas en pistache-peterselie pesto

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pureer de pistachenoten met de peterselie en olijfolie fijn tot een pesto. Breng de pesto op smaak met peper en zout.
2
Besmeer de buitenkant van de portobello’s met de pistache-peterselie pesto en leg een plakje geitenkaas in het midden van de portobello. Verwarm de portobello’s 15 minuten in de oven.
3
Smeer met een siliconen kwast een veeg pistache-peterselie pesto over het bord. Leg de portobello op het bord en serveer warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Noten
  • Pinda
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via