Deze goedgevulde visstoof is een verrukkelijke verwennerij! Door de Nordic kruiden krijgt het stoofpotje een frisse smaak die perfect in balans is met de mosselen, garnalen en kabeljauwhaas. De snelle visstoof is ook nog zo gemaakt, wat wil je nog meer?
Variatietip: wanneer de visstoof schaal- en schelpdier vrij moet zijn, vervang dan de mosselen en garnalen door zalm en pangasiusfilet.
Wij zijn dol op stoofpotjes! Hoewel je vaak bij stoofgerechten denkt aan een winterse maaltijd, hoeft dat zeker niet altijd te zijn. Zo is een goede visstoof altijd lekker, ook op een wat warmere dag. Deze goedgevulde visstoof is bijvoorbeeld lekker fris van smaak, wat goed matcht met de mosselen, garnalen en kabeljauwhaas. Deze pittige visstoof met kabeljauw en groenten als broccoli en paprika is ook lekker om te serveren op een zonnige dag. De limoen is een frisse tegenhanger voor de pit van de sambal en rode peper.
Op zoek naar een snel recept voor het avondeten? Maak dan deze eenvoudige, maar smaakvolle zalmstoofpot! Het stoofgerecht heeft een lekker Thais tintje door de toevoeging van currypasta en kokosmelk. Maak het compleet met limoen en het genieten kan beginnen. Liever een Europese keuken proberen? Ga dan voor een Spaanse adobo met kabeljauw. Adobo betekent in het Spaans marineren en dat is precies wat ze doen in dit stoofgerecht. De maaltijd zit boordevol diverse smaken!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment