Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Goedgevulde visstoof

Deze goedgevulde visstoof is een verrukkelijke verwennerij! Door de Nordic kruiden krijgt het stoofpotje een frisse smaak die perfect in balans is met de mosselen, garnalen en kabeljauwhaas. De snelle visstoof is ook nog zo gemaakt, wat wil je nog meer? 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Goedgevulde visstoof

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Spoel de mosselen schoon onder koud water. Snijd de kabeljauw in stukken van 3 cm. Snijd de citroen in parten en hak de dille grof. Meng de visbouillon blokjes met het warme water.
2
Verwarm een pan met de olijfolie en bak de tomatenpuree, cherrytomaten, Verstegen WSB Nordic en mosselen 3 min. Blus dit af met de visbouillon en breng aan de kook met de deksel op de pan.
3
Voeg de kabeljauw en garnalen toe en stoof gedurende 8 min.
4
Verdeel de visstoof over de borden en garneer met de dille en citroenpartjes.

Variatietip: wanneer de visstoof schaal- en schelpdier vrij moet zijn, vervang dan de mosselen en garnalen door zalm en pangasiusfilet. 

Heerlijke stoofgerechten met vis in de hoofdrol 

Wij zijn dol op stoofpotjes! Hoewel je vaak bij stoofgerechten denkt aan een winterse maaltijd, hoeft dat zeker niet altijd te zijn. Zo is een goede visstoof altijd lekker, ook op een wat warmere dag. Deze goedgevulde visstoof is bijvoorbeeld lekker fris van smaak, wat goed matcht met de mosselen, garnalen en kabeljauwhaas. Deze pittige visstoof met kabeljauw en groenten als broccoli en paprika is ook lekker om te serveren op een zonnige dag. De limoen is een frisse tegenhanger voor de pit van de sambal en rode peper. 

Op zoek naar een snel recept voor het avondeten? Maak dan deze eenvoudige, maar smaakvolle zalmstoofpot! Het stoofgerecht heeft een lekker Thais tintje door de toevoeging van currypasta en kokosmelk. Maak het compleet met limoen en het genieten kan beginnen. Liever een Europese keuken proberen? Ga dan voor een Spaanse adobo met kabeljauw. Adobo betekent in het Spaans marineren en dat is precies wat ze doen in dit stoofgerecht. De maaltijd zit boordevol diverse smaken! 

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten. 

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Weekdieren
  • Mosterd
  • Schaaldieren
  • Gluten
  • Vis
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?