indiase kedgeree
Niveau
Beginner
Tijd
25 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Indiase kedgeree met gerookte forel, rijst, ei en peterselie

Kedgeree is een Indiaas gerecht met gekookte of gepocheerde schelvis. In India wordt het vaak als ontbijt gegeten, hier in Nederland is het eerder een dinergerecht. Wij maken deze kedgeree met gerookte forel, ei en peterselie.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept indiase kedgeree met gerookte forel, rijst, ei en peterselie

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui glazig. Voeg het korianderpoeder, komijnpoeder en kurkumapoeder toe en bak mee. Voeg de rijst toe samen het bouillonblokje en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Kook de eieren in 7 min. tot zachtgekookt. Laat schrikken onder koud water, pel de eieren en snijd doormidden.
3
Snijd de limoen in partjes, verdeel de forel in stukken en hak de peterselie fijn. Verdeel de rijst over de borden en garneer met de eieren, forel, peterselie, limoen en chilivlokken.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Ei
  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via