Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui glazig. Voeg het korianderpoeder, komijnpoeder en kurkumapoeder toe en bak mee. Voeg de rijst toe samen het bouillonblokje en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Kook de eieren in 7 min. tot zachtgekookt. Laat schrikken onder koud water, pel de eieren en snijd doormidden.
3
Snijd de limoen in partjes, verdeel de forel in stukken en hak de peterselie fijn. Verdeel de rijst over de borden en garneer met de eieren, forel, peterselie, limoen en chilivlokken.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Melk
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Voorkeuren
Bevat vlees
Bevat kip
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via