indiase kedgeree
Niveau
Beginner
Tijd
25 min

Indiase kedgeree met gerookte forel, rijst, ei en peterselie

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui glazig. Voeg het korianderpoeder, komijnpoeder en kurkumapoeder toe en bak mee. Voeg de rijst toe samen het bouillonblokje en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Kook de eieren in 7 min. tot zachtgekookt. Laat schrikken onder koud water, pel de eieren en snijd doormidden.
3
Snijd de limoen in partjes, verdeel de forel in stukken en hak de peterselie fijn. Verdeel de rijst over de borden en garneer met de eieren, forel, peterselie, limoen en chilivlokken.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Soort
Eenpansgerechten
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via