Print opties

Sluiten

Indiase kedgeree met gerookte forel, rijst, ei en peterselie

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui glazig. Voeg het korianderpoeder, komijnpoeder en kurkumapoeder toe en bak mee. Voeg de rijst toe samen het bouillonblokje en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Kook de eieren in 7 min. tot zachtgekookt. Laat schrikken onder koud water, pel de eieren en snijd doormidden.
3
Snijd de limoen in partjes, verdeel de forel in stukken en hak de peterselie fijn. Verdeel de rijst over de borden en garneer met de eieren, forel, peterselie, limoen en chilivlokken.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.