De dragonsaus die bij de klassieke asperges geserveerd wordt, zorgt voor een smaakvolle twist aan het gerecht. Maak de maaltijd compleet met krieltjes, ham en ei en het genieten kan beginnen!
Heb jij al eens gekookt met de smaakmaker dragon? Dragon is een kruid met een sterke anijssmaak. Het wordt veel gebruikt in de Franse keuken om bijvoorbeeld smaak te geven aan onder andere witte wijn- en béarnaisesaus. Verder kan je dragon ook verwerken in diverse eiergerechten, salades of groenten. Let wel op dat je dragon doseert, het kan namelijk erg overheersen!
Gebruik dragon eens in een saus voor over witte asperges. Lekker om te serveren met krieltjes, ham en ei voor een compleet aspergegerecht. Deze mosselen met crème fraîche en verse dragon zijn ook heerlijk van smaak. Maak het gerecht compleet met knapperig stokbrood of bijvoorbeeld een portie frietjes. In deze zalm-prei schotel met gebakken aardappelen zorgt de dragon ook voor een extra smaakdimensie. Een heerlijk recept voor het avondeten. Meer recepten met dragon vind je op Eatertainment!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment