Kruidentuintje Met Witte Asperge En Creme Fraiche
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Kruidentuintje met witte asperge en crème fraîche

Met dit recept maak je van een amuse een gezellig kruidentuintje. Het roggebrood dient als een smaakvolle tuinaarde en met een variatie van verse kruiden lijkt het net een echt tuintje! Ideaal voor een paas- of lentebrunch.

Mijn menu planner

Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden

Recept kruidentuintje met witte asperge en crème fraîche

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Schil de asperges zorgvuldig. Breng de asperges in water aan de kook. Laat 4 min. doorkoken, haal de pan van het vuur en laat ongeveer 4 min. nagaren in het water.
2
Maal het roggebrood in een keukenmachine tot fijne korrels. Snijd de asperges ieder in 3 schuine stukken. Houd hierbij de topjes van de asperges intact.
3
Schep de crème fraîche in het terracotta potje tot ongeveer 1,5 cm onder de rand. Steek de gesneden stukjes asperge in de crème fraîche en dek het geheel af met verkruimeld roggebrood.
4
Garneer het kruidentuintje met wat takjes kruiden naar keuze.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?