Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Schil de asperges zorgvuldig. Breng de asperges in water aan de kook. Laat 4 min. doorkoken, haal de pan van het vuur en laat ongeveer 4 min. nagaren in het water.
2
Maal het roggebrood in een keukenmachine tot fijne korrels. Snijd de asperges ieder in 3 schuine stukken. Houd hierbij de topjes van de asperges intact.
3
Schep de crème fraîche in het terracotta potje tot ongeveer 1,5 cm onder de rand. Steek de gesneden stukjes asperge in de crème fraîche en dek het geheel af met verkruimeld roggebrood.
4
Garneer het kruidentuintje met wat takjes kruiden naar keuze.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Koolhydraatarm
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via