Met dit recept maak je van een amuse een gezellig kruidentuintje. Het roggebrood dient als een smaakvolle tuinaarde en met een variatie van verse kruiden lijkt het net een echt tuintje! Ideaal voor een paas- of lentebrunch.
Mijn menuplanner
Ingrediënten
10 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Recept kruidentuintje met witte asperge en crème fraîche
Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Schil de asperges zorgvuldig. Breng de asperges in water aan de kook. Laat 4 min. doorkoken, haal de pan van het vuur en laat ongeveer 4 min. nagaren in het water.
2
Maal het roggebrood in een keukenmachine tot fijne korrels. Snijd de asperges ieder in 3 schuine stukken. Houd hierbij de topjes van de asperges intact.
3
Schep de crème fraîche in het terracotta potje tot ongeveer 1,5 cm onder de rand. Steek de gesneden stukjes asperge in de crème fraîche en dek het geheel af met verkruimeld roggebrood.
4
Garneer het kruidentuintje met wat takjes kruiden naar keuze.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment