Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
30 min
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de zalm in blokjes van 2 cm, breng op smaak met zout en peper en zet apart.
2
Snijd de aubergine in kleine stukjes en hak de knoflook en rode peper fijn. Bak de aubergine 3 min op middelhoog vuur aan in een voorverwarmde hapjespan met een beetje olie.
3
Voeg na 3 min de zalm, knoflook, rode peper en de gedroogde specerijen toe en bak dit 1 à 2 min mee tot alle geuren vrijkomen.
4
Giet de tomatensaus erbij en laat de curry 8 min op laag vuur met deksel op de pan voorzichtig koken. Snijd ondertussen de peterselie met de steeltjes fijn.
5
Als de zalm mooi glazig gaar is, breng je de curry op smaak met zout, peper, het sap en de rasp van de citroen. Strooi als laatste de peterselie over de curry en serveer deze met de rijst.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Marloes
Sebastiaan van Eatertainment
Corry zwijnenberg
Fleur van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vlees
Soort
Curry
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via