Taco’s vervelen nooit! Dat bewijst dit recept maar weer. Deze Mexicaanse hot vegan taco’s vullen we met pulled jackfruit, sla, zoete aardappel, avocado en granaatappelpitjes. Een overheerlijke combinatie en zeker in combinatie met de spicy saus gemaakt van veganaise en TABASCO® Sriracha Sauce.
Zoals we al zeiden: taco’s vervelen nooit! En dat komt omdat je kan blijven variëren met de bereidingswijze en vooral met de vulling van de taco’s. Zo kan je kiezen voor taco’s met vlees, taco’s met vis en vegetarische taco’s. Een verrukkelijk voorbeeld van vegetarische taco’s zijn deze tofu taco’s. Voor deze taco’s rasp je de tofu, waarna je het kruid en vervolgens krokant bakt in de oven. Geloof ons maar dat je niet meer anders wilt wanneer je tofu op deze manier geproefd hebt.
Een andere lekkere vega variant is deze pulled wortel taco. De wortel rasp je, meng je vervolgens met olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder en peper en zout en dan bak je het af in de oven. Naast de pulled wortel beleg je de taco’s met zwarte bonen, sriracha, koriander en limoensap. Dat wordt smullen!
Ook deze taco’s met pulled oesterzwam en guacamole zijn geheel vegetarisch. Een maaltijd die je maar 20 minuutjes kost om te maken! Beleg de taco’s met guacamole, pulled oesterzwam, tomaatjes, koriander en cheddar voor de ultieme smaakbeleving.
Toch liever vlees? Ga dan voor deze Doritos taco’s! Misschien heb je deze hype wel eens voorbij zien komen op TikTok. Het idee van deze taco’s is dat je een tortilla paneert met Doritos chips en vervolgens krokant bakt in de oven. Een hele leuke variatie! Wij kiezen ervoor om deze speciale taco’s te vullen met ijsbergsla, gekruid gehakt, cheddar, zure room en salsa.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment