Print opties

Sluiten

Mexicaanse hot vegan taco’s

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 stuks
Ingrediënten
1
Giet het blik jackfruit af en spoel het jackfruit even goed af onder de stromende kraan. Laat uitlekken. Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg het jackfruit toe en bak dit 15 min. Trek het jackfruit met behulp van een vork uit elkaar tot je pulled jackfruit hebt. Meng het jackfruit met ½ van de TABASCO® Sriracha Sauce en breng op smaak met peper en zout.
2
Was de zoete aardappel en snijd in blokjes en kook in ruim kokend water gaar in 10 min. Giet af en laat uitlekken.
3
Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in reepjes. Pers het sap uit de limoen en verspreid wat druppels over de avocado om verkleuring te voorkomen.
4
Verdeel de gemende sla over de tortilla’s, gevolgd door de pulled jackfruit, zoete aardappel en avocado. Garneer met de granaatappelpitjes.
5
Meng de veganaise met de overige TABASCO® Sriracha Sauce en serveer bij de spicy jackfruit taco’s.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.