Minestrone Met Mini Fusilli
Niveau
Beginner
Tijd
8 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Minestrone met mini fusilli

Vanavond is het tijd voor minestrone! Minestrone staat wereldwijd bekend als Italiaanse groentesoep. Het is een rijk gevulde soep die ook nog eens ontzettend lekker is. Combineer eindeloos met verschillende soorten groenten voor een interessant resultaat.

Onze minestrone is gevuld met courgette, rode ui, sperziebonen, erwten, citroen en knoflook. Een feestje voor je smaakpapillen! Wil jij het recept ook proberen? Check dan de ingrediënten en bereidingswijze hieronder en laat ons weten wat je ervan vond!

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen

Recept minestrone met mini fusilli

Bereidingstijd
8 min
Wachttijd
12 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de ui in ringen en de courgette in reepjes. Pers de tenen knoflook. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze.
2
Snijd de peterselie fijn en houd apart. Rasp de gele schil van de citroen, halveer de vrucht en pers hem uit.
3
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook. Voeg de sperziebonen toe en bak ze 2 min. mee.
4
Voeg de bouillon, Sugocasa Tradizionale en de Mini Fusilli toe en kook 4 min.
5
Voeg de tuinerwten, courgette, het citroenrasp en -sap toe en kook nog 4 min. Bestrooi met peterselie.
6
Varieer eens met 100% volkoren pasta, door de Mini Fusilli te vervangen door Mini Penne Integrali.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via