Minestrone Met Mini Fusilli
Niveau
Beginner
Tijd
8 min

Minestrone met mini fusilli

Ingrediënten

4 personen
Bereidingstijd
8 min
Wachttijd
12 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de ui in ringen en de courgette in reepjes. Pers de tenen knoflook. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze.
2
Snijd de peterselie fijn en houd apart. Rasp de gele schil van de citroen, halveer de vrucht en pers hem uit.
3
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook. Voeg de sperziebonen toe en bak ze 2 min. mee.
4
Voeg de bouillon, Sugocasa Tradizionale en de Mini Fusilli toe en kook 4 min.
5
Voeg de tuinerwten, courgette, het citroenrasp en -sap toe en kook nog 4 min. Bestrooi met peterselie.
6
Varieer eens met 100% volkoren pasta, door de Mini Fusilli te vervangen door Mini Penne Integrali.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Rien
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Balans
Soort
Soep
Pasta
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via