Print opties

Sluiten

Minestrone met mini fusilli

Bereidingstijd
8 min
Wachttijd
12 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
1
Snijd de ui in ringen en de courgette in reepjes. Pers de tenen knoflook. Maak de sperziebonen schoon en halveer ze.
2
Snijd de peterselie fijn en houd apart. Rasp de gele schil van de citroen, halveer de vrucht en pers hem uit.
3
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook. Voeg de sperziebonen toe en bak ze 2 min. mee.
4
Voeg de bouillon, Sugocasa Tradizionale en de Mini Fusilli toe en kook 4 min.
5
Voeg de tuinerwten, courgette, het citroenrasp en -sap toe en kook nog 4 min. Bestrooi met peterselie.
6
Varieer eens met 100% volkoren pasta, door de Mini Fusilli te vervangen door Mini Penne Integrali.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.