Deze pasta met aubergine, tomaat en rucola bevat geen dierlijke ingrediënten, is voedzaam en staat binnen twintig minuten op tafel. Zo zie je maar weer hoe gemakkelijk je eigenlijk een pasta geheel plantaardig kan maken zonder zuivelvervangers te gebruiken!
Pasta is een wereldse favoriet die gemakkelijk kan worden aangepast aan een plantaardig dieet zonder concessies te doen aan de smaak! Het is namelijk veel makkelijker dan je denkt om een pasta plantaardig te maken. Met een overvloed aan kleurrijke groenten, smaakvolle kruiden en heerlijke sauzen kun je genieten van verrukkelijke veganistische pasta recepten. Hier zijn enkele ideeën om je pastagerecht gemakkelijk plantaardig te maken:
Naast deze lekkere vegan pastagerechten nog meer proberen? Ontdek al onze plantaardige pasta recepten, laat je inspireren en ga thuis aan de slag! Meerdere favorieten gevonden? Sla ze op in je eigen receptenboek, zo vind je ze gemakkelijk terug! Probeer naast deze heerlijke pasta’s ook eens een van onze lasagne recepten of romige risotto recepten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment