Deze pasta met aubergine, tomaat en rucola bevat geen dierlijke ingrediënten, is voedzaam en staat binnen twintig minuten op tafel. Zo zie je maar weer hoe gemakkelijk je eigenlijk een pasta geheel plantaardig kan maken zonder zuivelvervangers te gebruiken!
Ben je op zoek naar een pasta recept dat ook nog een volledig vegan is? Dat is helemaal niet zo moeilijk! Ook zonder vlees, maar wél met lekker veel groenten en eventueel plantaardige ingrediënten tover je de lekkerste pasta’s op tafel. Vaak is het veel gemakkelijker dan je denkt om een pasta plantaardig te maken én je hoeft sowieso niet in te leveren op smaak. Dus waar wacht je nog op? Probeer deze week nog onderstaande heerlijke pasta recepten die antwoord geven op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’.
Naast deze lekkere vegan pastagerechten nog meer proberen? Ontdek al onze plantaardige pasta recepten, laat je inspireren en ga thuis aan de slag! Meerdere favorieten gevonden? Sla ze op in je eigen receptenboek, zo vind je ze gemakkelijk terug! Probeer naast deze heerlijke pasta’s ook eens een van onze lasagne recepten of romige risotto recepten.
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment