Deze pistache tiramisu met witte chocolade is een heerlijke twist op de klassieke tiramisu. Door de pistachenoten krijgt de tiramisu een unieke, lichtzoete en nootachtige smaak. Voeg daar een zoete touch van witte chocolade aan toe en wat frisse munt en je krijgt een verrukkelijk toetje. Het smaakt niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens prachtig uit!
Steeds vaker zie je recepten met pistachenoten erin verwerkt. Wij vinden dat niet zo gek, want deze noot is ontzettend lekker en kan je in veel soorten gerechten verwerken! Of je het nu verwerkt in een pasta pesto, toevoegt aan bananenbrood of verwerkt als topping voor een flammkuchen recept, pistachenoten zijn altijd lekker! Zo is de pistache tiramisu een echte aanrader wanneer je pistachenoten wilt verwerken in een dessert. Het is onwijs makkelijk om te maken door de gekozen ingrediënten en al in 10 minuten geniet je van dit goddelijke dessert. Wil je wat meer uitpakken met het dessert? Maak dan eens deze cheesecake met pistache en verse frambozen. Deze cheesecake is niet alleen een parel voor het oog, het smaakt ook echt fantastisch. De cheesecake krijgt dankzij de pistachepasta een prachtige groene kleur. Het geheel top je af met frambozen voor een frisse touch én mooie kleur en daarnaast strooi je er nog wat gehakte pistachenoten overheen.
Ook voor het ontbijt zijn pistachenoten lekker, dat bewijst dit recept wel: pistache overnight oats met frambozen en witte chocolade. In de avond ga je aan de slag met de overnight oats en vervolgens zet je het een nachtje in de koelkast. De volgende ochtend hoef je het alleen nog af te toppen met wat gehakte pistachenoten en verse frambozen en het genieten kan beginnen! Liever een wat gezonder recept met pistachenoten? Maak dan yoghurtijslolly’s met bosbessen, pure én witte chocolade en wat pistachenoten. Een heerlijk tussendoortje of dessert voor op een warme dag wanneer je zin hebt in een verfrissend ijsje.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment