Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Snijd de lente-ui in ringen en de knoflook en gepelde garnalen fijn. Kluts de eieren en breng op smaak met sambal, peper en zout en voeg de lente-ui, garnalen en knoflook toe.
2
Verwarm de olie in een koekenpan. Giet het eimengsel in de pan en bak de omelet aan één kant op middelhoog vuur in 4 à 5 min goudbruin. Bak vervolgens de andere kant in 3 min. goudbruin.
3
Snijd de spitskool in dunne reepjes. Leg de warme omelet op een bord en top af met spitskool. Serveer eventueel met extra sambal.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Schaaldieren
  • Soja
  • Pinda
  • Vis
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Anneke
Jennifer van Eatertainment
Anneke
Wim Bogaard
Jennifer van Eatertainment
Wendy
Lisa van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Koolhydraatarm
Vrij van vlees
Soort
Ei
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via