Met dit heerlijke recept geef je wat extra pit aan je omelet! Deze omelet wordt namelijk op smaak gebracht met sambal badjak (probeer ook eens onze sambal bawang). Wij toppen de omelet af met spitskool voor een frisse toevoeging.
Mijn menu planner
Ingrediënten
1 persoon
Ingrediënten
Recept pittige omelet met spitskool
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Snijd de lente-ui in ringen en de knoflook en gepelde garnalen fijn. Kluts de eieren en breng op smaak met sambal, peper en zout en voeg de lente-ui, garnalen en knoflook toe.
2
Verwarm de olie in een koekenpan. Giet het eimengsel in de pan en bak de omelet aan één kant op middelhoog vuur in 4 à 5 min goudbruin. Bak vervolgens de andere kant in 3 min. goudbruin.
3
Snijd de spitskool in dunne reepjes. Leg de warme omelet op een bord en top af met spitskool. Serveer eventueel met extra sambal.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment