Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten vulling
Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min
1
Verwijder de kroontjes van de pepers, mix ze fijn in een blender of keukenmachine en zet in een bakje apart.
2
Mix vervolgens de knoflook en uien fijn in een blender of keukenmachine en zet ook in een bakje apart.
3
Verwarm de olie in een pan. Voeg, wanneer de olie warm is, de ui-knoflookmix en trassi toe en bak deze kort aan. Voeg de pepers toe bak deze ook kort aan.
4
Voeg vervolgens alle overige ingrediënten toe en laat 10 à 15 min. langzaam inkoken op laag vuur tot de olie van de pepers gaat schiften.
5
Laat de sambal afkoelen en verwijder de stengel citroengras en het limoenblad.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Sauzen & smeersels
Cuisine
Indonesisch
Aziatisch
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via