Ingrediënten

4 personen
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
7u 0min
Totale tijd
7u 30min
1
Snijd sjalotjes in de dunne ringetjes, pers de knoflook, snijd de runderlappen in blokjes en de wortel en pastinaak in plakjes.
2
Verhit de ¼ van de roomboter in een stoofpan en bak het vlees op middelhoog vuur rondom bruin. Voeg de ui, knoflook, wortel en pastinaak toe en bak mee.
3
Verkruimel de ontbijtkoek. Voeg de appelazijn, rode wijn, runderbouillon, balsamicoazijn, tomatenpuree, ontbijtkoek, suiker, 10 tijmtakjes en laurierblaadjes toe en laat dit 6 uur op laag vuur staan. Het vlees moet net onder staan. Voeg na 6 uur de cranberries toe en laat nogmaals een uur staan op laag vuur.
4
Maak ondertussen de aardappelpuree klaar. Schil de aardappelen en kook ze in 15-20 min. gaar.
5
Verwarm de melk in een pannetje. Voeg de warme melk toe aan de aardappelen samen met de resterende boter. Stamp het geheel tot een gladde puree.
6
Serveer de stoof op een bedje aardappelpuree en maak af met takjes tijm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via