Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vrij van vis

Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus

En snelle en makkelijke maaltijd op tafel zetten? Deze romige tagliatelle staat in een handomdraai klaar! Dit vegetarische recept krijgt een volle smaak dankzij de verschillende soorten paddenstoelen. Top af met de aromatische tijm.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept tagliatelle met paddenstoelenroomsaus

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar één soeplepel kookvocht.
2
Pel en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de paddenstoelen grof. Rasp de Parmezaanse kaas fijn en ris de tijm van de takjes.
3
Verhit de olijfolie in een pan en bak de paddenstoelen 10 min. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de Parmezaanse kaas, de helft van de tijm, de crème fraîche, peper, zout en het bewaarde kookvocht van de tagliatelle toe.
4
Voeg de tagliatelle toe aan de saus en meng goed door. Serveer de pasta met de resterende blaadjes tijm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

N
Nanny
Ga dit vandaag maken
J
Julia van Eatertainment
Hi Nanny, leuk om te horen dat je vandaag deze pasta gaat uitproberen! Laat je ons weten hoe het gesmaakt heeft? :) Groet, Julia

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via