Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Breng water aan de kook in een pan en kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar één soeplepel kookvocht.
2
Pel en snijd de knoflook in plakken. Snijd de paddenstoelen grof. Rasp de Parmezaanse kaas fijn en rits de tijm van de takjes.
3
Verhit de olie in een pan en bak de paddenstoelen 10 min. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de Parmezaanse kaas, ½ van de tijm, de crème fraîche, peper, zout en het bewaarde kookvocht van de tagliatelle toe.
4
Voeg de tagliatelle toe aan de saus en meng goed door.
5
Serveer de pasta met de resterende blaadjes tijm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Pasta
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via