En snelle en makkelijke maaltijd op tafel zetten? Deze romige tagliatelle staat in een handomdraai klaar! Dit vegetarische recept krijgt een volle smaak dankzij de verschillende soorten paddenstoelen. Top af met de aromatische tijm.
Mijn menu planner
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
Recept tagliatelle met paddenstoelenroomsaus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar één soeplepel kookvocht.
2
Pel en snijd de knoflook in plakjes. Snijd de paddenstoelen grof. Rasp de Parmezaanse kaas fijn en ris de tijm van de takjes.
3
Verhit de olijfolie in een pan en bak de paddenstoelen 10 min. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de Parmezaanse kaas, de helft van de tijm, de crème fraîche, peper, zout en het bewaarde kookvocht van de tagliatelle toe.
4
Voeg de tagliatelle toe aan de saus en meng goed door. Serveer de pasta met de resterende blaadjes tijm.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment