Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Rasp de verse gember en meng deze met de sojasaus, mirin en bruine basterdsuiker in een pan.
2
Verwarm de pan en laat 5 min. zachtjes doorkoken. Indien de gemberstukken te grof zijn, zeef ze er dan uit met behulp van een zeef.
3
Meng de maïzena met het water en voeg dit toe aan de saus. Laat kort koken, totdat de saus is gebonden.
4
Serveer bij sushi, gebruik het in je wok gerecht, over gebakken vlees of met een gepofte aardappel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Sauzen & smeersels
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via