Uiensoep Met Tijm En Laurier
Niveau
Beginner
Tijd
25 min

Uiensoep met tijm en laurier

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
45 min
1
Pel de uien en snijd in ringen van 1 cm breed.
2
Smelt de boter in een soeppan en bak de uien 10 min. op middelhoog vuur aan tot ze bruin en gekarameliseerd zijn. Voeg de takjes tijm en het laurierblad toe en bak 3 min. mee.
3
Blus de uien af met de witte wijn en laat dit 5 min. inkoken. Voeg vervolgens de bouillon toe. Laat de bouillon 20 min. meekoken met de deksel op de pan zodat de smaken met elkaar mengen. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Selderij
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Elly van der Knaap.
Sebastiaan van Eatertainment
Pascal
Jennifer van Eatertainment
Cécile
Jennifer van Eatertainment
Matty
Lisa van Eatertainment
Matty

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Soort
Soep
Voorkeuren
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via