Deze vegan bruschetta is het perfecte borrelhapje, maar ook heerlijk als tapas of lunch! Door de gekleurde snoeptomaatjes zet je een kleurrijk feestje op tafel en waan je je even op vakantie in het zonnige zuiden. Bovendien is de bruschetta zo gemaakt én veganistisch.
Zuurdesembrood is een brood dat wordt gemaakt van een mengsel van meel en water dat langdurig fermenteert met behulp van natuurlijke bacteriën en gisten. Dit geeft het brood een unieke zure smaak en een stevige textuur.
Zuurdesembrood kan meestal 3 tot 4 dagen worden bewaard op kamertemperatuur in een papieren zak of een plastic zak met wat lucht erin. Voor een langere houdbaarheid kan het brood worden ingevroren, waarbij het tot enkele maanden houdbaar blijft. Wanneer het ontdooid is, kan het brood weer knapperig worden gemaakt in de oven.
Ben je op zoek naar meer gezonde recepten om jouw weekmenu te vullen? Op onze gezonde recepten pagina vind je de lekkerste recepten voor tijdens verschillende momenten.
Bij dit gerecht past een rosé van de grenache druif uitstekend. Een krachtige, fruitige rosé met een geur van aardbei, frambozen en peer. Een wijn die prachtig samengaat met het licht zoete van de tomaten.
Ontdekken wat jouw smaakprofiel is, zodat je wijnspijscombinaties kunt kiezen afgestemd op jouw smaak? Doe de test en ontvang 25% korting op je bestelling bij Wijnvoordeel.nl!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment