Print opties

Sluiten

Vegan ravioli in romige paprika-tomatensaus

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven (op grill stand) voor op 250°C. Pel en snijd de ui grof. Snijd de tomaten grof. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd grof. Pel de knoflook. Plaats de ui, tomaten, paprika’s en ui in een ingevette ovenschaal. Gril de groenten voor 10 min. totdat deze gekleurd zijn. Haal uit de oven en verlaag de temperatuur van de oven naar 200°C.
2
Voeg de ingrediënten toe aan de blender en pureer. Voeg wat peper en zout, het water en ½ van de plantaardige room toe en mix nogmaals tot een dikke saus.
3
Leg de cherrytomaten in een ingevette ovenschaal en breng op smaak met peper en zout. Pof 10 min. in de oven.
4
Kook de plantaardige ravioli agli spinaci volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
5
Ris de tijm. Meng de vegan mozzarella met de overige plantaardige room tot een plantaardige variatie op stracciatella. Serveer de ravioli met de paprika tomatensaus, gepofte cherrytomaten, tijm en stracciatella.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.