Vegan wentelteefjes met kokosyoghurt en gebakken kaki
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Vegan wentelteefjes met kokosyoghurt en gebakken kaki

Een heerlijk ontbijt met zoet gebakken kaki, kokosyoghurt, blauwe bessen, bramen en kokos. Vol met vezels en antioxidanten door het volkorenbrood, de blauwe bessen en bramen. Een feestelijk maaltijd die overigens helemaal vegan is.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept vegan wentelteefjes met kokosyoghurt en gebakken kaki

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Snijd de kaki in blokjes van 2 bij 2 cm. Verhit 1/3 van de boter samen met de agavesiroop in een pan en karamelliseer het kakifruit in 5 min. op middelhoog vuur.
2
Meng melk, speltmeel, koek- en speculaaskruiden, suiker, vanille extract en zout in een diepe kom door elkaar. Leg de sneetjes brood in het mengsel, laat ongeveer 15 sec. per kant liggen en draai om.
3
Verhit de resterende boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin in ongeveer 5 min. Verhit een andere pan en rooster de kokossnippers en de pecannoten in 5 min. goudbruin op laag vuur. Snijd de munt grof.
4
Serveer de wentelteefjes met kokosyoghurt, gebakken kaki, blauwe bessen, bramen, kokossnippers, pecannoten en munt.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?