Vegan wentelteefjes met kokosyoghurt en gebakken kaki
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Vegan wentelteefjes met kokosyoghurt en gebakken kaki

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Snijd de kaki in blokjes van 2 bij 2 cm. Verhit 1/3 van de boter samen met de agavesiroop in een pan en karamelliseer het kakifruit in 5 min. op middelhoog vuur.
2
Meng melk, speltmeel, koek- en speculaaskruiden, suiker, vanille extract en zout in een diepe kom door elkaar. Leg de sneetjes brood in het mengsel, laat ongeveer 15 sec. per kant liggen en draai om.
3
Verhit de resterende boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin in ongeveer 5 min. Verhit een andere pan en rooster de kokossnippers en de pecannoten in 5 min. goudbruin op laag vuur. Snijd de munt grof.
4
Serveer de wentelteefjes met kokosyoghurt, gebakken kaki, blauwe bessen, bramen, kokossnippers, pecannoten en munt.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Ontbijt
Cuisine
Hollands
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via