Vegan wentelteefjes met kokosyoghurt en gebakken kaki
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de kaki in blokjes van 2 bij 2 cm. Verhit 1/3 van de boter samen met de agavesiroop in een pan en karamelliseer het kakifruit in 5 min. op middelhoog vuur.
2
Meng melk, speltmeel, koek- en speculaaskruiden, suiker, vanille extract en zout in een diepe kom door elkaar. Leg de sneetjes brood in het mengsel, laat ongeveer 15 sec. per kant liggen en draai om.
3
Verhit de resterende boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin in ongeveer 5 min. Verhit een andere pan en rooster de kokossnippers en de pecannoten in 5 min. goudbruin op laag vuur. Snijd de munt grof.
4
Serveer de wentelteefjes met kokosyoghurt, gebakken kaki, blauwe bessen, bramen, kokossnippers, pecannoten en munt.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.