Dat whipped feta voor bij de borrel lekker is wisten we al, maar heb je al eens deze vegan variant geprobeerd? Hier blijf je in dippen!
Dit recept of andere Allerhande recepten proberen? Kom wekelijks de lekkerste gerechten proeven in de Albert Heijn Kookstudio’s! Bekijk hier de opkomende proeverijen en kom gezellig langs.
Heb jij deze food trend al eens voorbij zien komen? Whipped feta is er eentje die je voor een lange tijd voorbij zag komen op diverse social media kanalen en wij snappen heel goed dat deze trend een blijvertje is! Whipped feta is namelijk ontzettend lekker en gemakkelijk om te maken. Je kan het serveren als dip voor op de borrelplank, maar je kan een uitgebreid diner ook starten met whipped feta met wat stokbrood. Wij hebben een heerlijke variant voor je klaarstaan: whipped feta dip met bieslook, honing en chilivlokken. De bieslook geeft de dip een frisse touch, terwijl de honing zorgt voor een vleugje zoetheid aan het geheel en de chilivlokken weer wat spice toevoegen aan de dip. Met maar een paar ingrediënten heb je de dip al gemaakt. Heerlijk!
Wil je liever een plantaardige dip maken? Dan is de vegan whipped ‘feta’ hét antwoord op je vraag! De whipped feta maken we van een plantaardig alternatief voor crème fraîche, zoals haver fraîche, en met Terra Plantaardige plak. Deze variant is nét zo romig als een whipped feta dip mét crème fraîche en feta, maar dan dus geheel vegan. Benieuwd naar nog meer vegan borrelhapjes? We hebben er genoeg voor je! Van loaded nacho’s en zomerse taco’s tot een gevulde focaccia met artisjok en olijven en gemarineerde Perzische olijven met pecannoten, genoeg lekkers om eens uit te proberen. Met welk recept ga jij binnenkort aan de slag?
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment