Vijgensalade met feta en framboos
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Vijgensalade met feta en frambozen

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Hak de helft van de hazelnoten grof. Laat de overige helft heel. Rooster de hazelnoten in een pan zonder olie. Bak tot ze een kleurtje krijgen en beginnen te geuren. Laat afkoelen op een bord.
2
Schil de wortel en snijd over de lengte in slierten met een dunschiller. Halveer vervolgens de repen met een mes in de lengte.
3
Rangschik de rucola op een diep bord. Snijd de vijgen in partjes en verdeel over de rucola. Schik de wortelslierten in roosjes en garneer met frambozen. Verkruimel de feta boven de salade. Strooi de hazelnoten over de salade.
4
Meng voor de dressing de olijfolie met de witte wijnazijn in een kommetje en voeg eventueel peper en zout toe. Breng de salade naar wens op smaak met de dressing.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Bijgerechten
Diëten
Koolhydraatarm
Soort
Salade
Vijgen
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via