Print opties

Sluiten

Vijgensalade met feta en frambozen

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediƫnten

2 personen
Ingrediƫnten
1
Hak de helft van de hazelnoten grof. Laat de overige helft heel. Rooster de hazelnoten in een pan zonder olie. Bak tot ze een kleurtje krijgen en beginnen te geuren. Laat afkoelen op een bord.
2
Schil de wortel en snijd over de lengte in slierten met een dunschiller. Halveer vervolgens de repen met een mes in de lengte.
3
Rangschik de rucola op een diep bord. Snijd de vijgen in partjes en verdeel over de rucola. Schik de wortelslierten in roosjes en garneer met frambozen. Verkruimel de feta boven de salade. Strooi de hazelnoten over de salade.
4
Meng voor de dressing de olijfolie met de witte wijnazijn in een kommetje en voeg eventueel peper en zout toe. Breng de salade naar wens op smaak met de dressing.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.