In samenwerking met:
voorjaars rucolastamppot
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Voorjaars rucolastamppot met kaasschnitzel

Geniet van een heerlijke en unieke voorjaars rucolastamppot met de Garden Gourmet Kaasschnitzel. Deze stamppot is net even anders en perfect voor het voorjaar. De stamppot is eenvoudig te maken en bestaat uit slechtst 5 ingrediënten. Hiermee verras jij je gasten!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept voorjaars rucolastamppot met kaasschnitzel

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook ze met een snufje zout in ca. 20 min gaar. Snijd het groen van de radijsjes en halveer ze. Hak de rucola grof.
2
Verhit 1/3 van de olie in een pan op middelhoog vuur. Verwarm de radijsjes en bestrooi met een snufje peper.
3
Bak de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking bruin in een koekenpan met de resterende olijfolie.
4
Verwarm de plantaardige melk en stamp de aardappelen met behulp van een pureestamper met de melk tot een smeuïge stamppot. Schep de rucola door de gestampte aardappelen en schep de radijsjes erop.
5
Garneer met extra rucola en serveer met de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels.

Garden Gourmet en de Kaasschnitzel

Een van de bekendste producten van Garden Gourmet is de vegetarische Kaasschnitzel. De Kaasschnitzel is een perfecte optie voor de kaasliefhebber die vegetarisch wilt eten. Met zijn krokante buitenkant en smeuïge binnenkant is de Garden Gourmet Kaasschnitzel een geweldige aanvulling op elk gerecht. Het product heeft een nutri-score B, is rijk aan eiwitten en een bron van vezels.

Als je op zoek bent naar een heerlijke maaltijd met een vegetarische twist, dan is een Kaasschnitzel een uitstekende keuze. Maar wat serveer je naast de lekkere Kaasschnitzels van Garden Gourmet? Het volgende recept past uitstekend bij de Kaasschnitzel: een voorjaars rucolastamppot met de kaasschnitzel. Dit recept bestaat uit maar 5 ingrediënten en is een ideaal recept voor in het najaar met vrienden of familie.

De combinatie van zachte kruimige aardappelen, pittige rucola en knapperige radijsjes zorgt voor een bijzondere textuur en smaakbalans in dit recept. De plantaardige melk en de Kaasschnitzel geven het gerecht een hartige smaak, terwijl de rucola en radijsjes voor kruidigheid en knapperigheid zorgen. Het geheel wordt afgemaakt met olijfolie, peper en zout. Probeer het eens, en ontdek dit heerlijke recept met maar 5 ingrediënten!

Nog meer stamppotten voor de warme dagen

Naast deze frisse rucolastamppot kun je er ook voor kiezen om deze zomerse broccolistamppot met hete kip te maken. Of wat dacht je van een frisse bietenstamppot met geitenkaas en rucola? Welk recept je ook kiest, een stamppot kan zeker tijdens de zonnige maanden!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?