Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook ze met een snufje zout in ca. 20 min gaar. Snijd het groen van de radijsjes en halveer ze. Hak de rucola grof.
2
Verhit 1/3 van de olie in een pan op middelhoog vuur. Verwarm de radijsjes en bestrooi met een snufje peper.
3
Bak de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking bruin in een koekenpan met de resterende olijfolie.
4
Verwarm de plantaardige melk en stamp de aardappelen met behulp van een pureestamper met de melk tot een smeuïge stamppot. Schep de rucola door de gestampte aardappelen en schep de radijsjes erop.
5
Garneer met extra rucola en serveer met de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.