Zalm In Paprikasaus Met Geroosterde Groenten
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Zalm in paprikasaus met geroosterde groenten

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pureer de geroosterde paprika’s met de helft van de olijfolie, zout, peper, knoflook, chiliflakes en de blaadjes van de helft van de peterselie tot een gladde saus. Giet de saus in een kleine ovenschaal.
2
Breng de zalmfilets op smaak met zout en peper en leg deze in de ovenschaal met paprikasaus.
3
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de groene paprika in stukken en de courgette in plakken. Leg de paprika, courgette en trostomaatjes op één helft van de bakplaat en besprenkel met de resterende olijfolie en zout en peper naar smaak. Zet de ovenschaal met zalm op de bakplaat erbij.
4
Bak de groenten en vis in circa 25 min. in het midden van de oven gaar. Hak de resterende peterselie fijn en snijd de citroen in partjes.
5
Serveer de vis en groenten met de peterselie en citroen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Ovengerechten
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via