Verwarm de oven voor op 180°C. Pureer de geroosterde paprika’s met de helft van de olijfolie, zout, peper, knoflook, chiliflakes en de blaadjes van de helft van de peterselie tot een gladde saus. Giet de saus in een kleine ovenschaal.
2
Breng de zalmfilets op smaak met zout en peper en leg deze in de ovenschaal met paprikasaus.
3
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de groene paprika in stukken en de courgette in plakken. Leg de paprika, courgette en trostomaatjes op één helft van de bakplaat en besprenkel met de resterende olijfolie en zout en peper naar smaak. Zet de ovenschaal met zalm op de bakplaat erbij.
4
Bak de groenten en vis in circa 25 min. in het midden van de oven gaar. Hak de resterende peterselie fijn en snijd de citroen in partjes.
5
Serveer de vis en groenten met de peterselie en citroen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.