Zelfgemaakte Cocktailsaus
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vlees

Zelfgemaakte cocktailsaus

Een romige cocktailsaus mag niet ontbreken bij de barbecue, maar eigenlijk smaakt deze saus overal goed bij. Bij friet, als dip bij de borrel of in een garnalencocktail. De zelfgemaakte variant is ongetwijfeld het lekkerst en bovendien zo gemaakt. Met dit recept kun je ca. 200 ml cocktailsaus maken.

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

1 stuk
Ingrediënten

Recept zelfgemaakte cocktailsaus

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Meng de mayonaise, ketchup, gembersiroop, drank naar keuze en de Worcestershire saus door elkaar. Zorg dat het geheel goed gemengd is.
2
Klop vervolgens de slagroom op en spatel deze voorzichtig door het sausmengsel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Melk
  • Gluten
  • Selderij
  • Ei
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via