Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & smeersels
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Voorkeur
Lekker snel < 20 minuten
Medium 20 - 40 minuten
Uitgebreid > 40 minuten
Alle recepten
Lifestyle
Evenementen
Over ons
Aanmelden
Recepten
Lifestyle
Evenementen
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediƫnten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Zelfgemaakte cocktailsaus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Ingrediƫnten
1 stuk
Ingrediƫnten
100 gr mayonaise
20 gr tomatenketchup
5 gr gembersiroop
5 ml whisky
10 gr worcestersaus
40 ml slagroom
1
Meng de mayonaise, ketchup, gembersiroop, drank naar keuze en de Worcestershire saus door elkaar. Zorg dat het geheel goed gemengd is.
2
Klop vervolgens de slagroom op en spatel deze voorzichtig door het sausmengsel.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.