Butter boards zijn helemaal hip! Op een bijzondere manier serveer je brood met kruidenboter, voorzien van diverse toppings. Wij maken een zoete variant met pindakaas, hazelnootpasta en speculoospasta. Gooi er crispy ingrediënten over zoals Cantuccini koekjes en ongezouten pinda’s en serveer met lekkernijen als wafels en bananenchips.
Wil je weten hoe je deze butter board met pindakaas, hazelnootpasta en speculoos stap voor stap maakt? Bekijk de how-to video op ons instagram kanaal of via de video!
Zoetigheden, wie houdt er nu niet van? Wij zijn er dol op! Wist je dat je gemakkelijk ingrediënten als pindakaas, hazelnootpasta en speculoos aan je gerechten kunt toevoegen?
Start de ochtend bijvoorbeeld met deze speculoos baked oats. Een vullend ontbijtje door de havermout én een guilty pleasure door de speculoos. Of ga voor deze havermout met chocolade en pindakaas. Een gouden combinatie dankzij de chocolade met pindakaas.
Ook in koekjes voeg je gemakkelijk chocola of pindakaas toe. Maak eens deze mega lekkere browniekoeken met een knapperige buitenkant en een smeuïge binnenkant, of bak deze smaakvolle pindakaaskoekjes met chocolate chip. Perfecte tussendoortjes, of gewoon voor de lekker!
Zin om in het weekend uit te pakken met een spectaculaire taart? Maak dan deze speculoos cheesecake met witte chocolade. De smaken zijn het wachten meer dan waard! Of maak een chocoladecake met hazelnoten. Om je vingers bij af te likken!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment