Butter board met pindakaas, hazelnootpasta en speculoos
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
8 personen
Ingrediënten
1
Neem een grote houten snijplank of een groot plat bord. Begin in een hoek, smeer een halve eetlepel pindakaas met de achterkant van de lepel uit. Smeer daarnaast een halve lepel hazelnootpasta uit. Smeer daarnaast een halve lepel speculoospasta uit. Afhankelijk van de grootte van de plank kun je nog meer toevoegen.
2
Dit is de eerste rij. Begin voor de 2e rij met de hazelnootpasta, in het midden pindakaas en daarnaast hazelnootpasta.
3
Begin de 3e rij met speculoospasta, in het midden hazelnootpasta en daarnaast pindakaas. Afhankelijk van de grootte van de plank kun je nog meer toevoegen.
4
Besprenkel de plank met karamelsaus.
5
Hak de pinda’s, pure chocolade en Cantuccini koekjes grof en strooi dit over de plank.
6
Snijd de wafel in kleine stukjes. Leg de wafels en bananenchips aan één kant op de plank, leg de crackers en het brood aan de andere kant.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.