Zin in een stamppot zonder vlees? Maak dan deze Chinees-Indische stamppot met vegetarische wokstukjes. Lekker met kruimige aardappelen, Aziatische sausen, Chinese kool en paksoi. Liever wel vlees in je stamppot? Ruil dan de vegetarische wokstukjes om voor gerookte kip of uitgebakken spekjes.
Tip: ook lekker met gerookte kip of uitgebakken spekjes.
Houd jij ook zo van stamppotten? Probeer dan een stamppot met een twist! Wij toveren klassieke stamppotten om tot een nieuwe variant. Maak naast deze Chinees-Indische stamppot met Aziatische groenten van DekaMarkt eens deze Marokkaanse stamppot met kipdrumsticks. Dit gerecht lijkt om hutspot, maar dan bereid met de Marokkaanse kruidenmix Ras el hanout. Een echte smaakmaker en superlekker.
Zin in een spruitjesstamp? Maak dan deze spruitjesstamppot met een Thaise twist. Voor een Aziatisch tintje voeg je kokosmelk, boemboe groene curry en een rode peper toe. Ook heerlijk: deze Indische preistamp met ketjapspeklapjes. De gemarineerde speklapjes geven het gerecht een zoet-pittige smaak. Houd je van extra pit? Voeg dan wat extra sambal door de stamppot. Even goed roeren en genieten maar!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment