Meng de wokstukjes met de ketjap, sojasaus, rijstazijn en chilisaus. Laat minimaal 10 min. marineren.
2
Schil de aardappelen en snijd in stukken van 3 cm. Was de aardappelen en voeg de aardappelen toe aan een pan met koud water. Breng aan de kook en kook in 20 min. gaar.
3
Snijd de Chinese kool en paksoi in repen van 1 cm breed. Houd het groene deel van de paksoi apart. Snijd de bosui in dunne ringen en houd 1/3 apart voor garnering. Pel en snipper de knoflook fijn. Laat de nasikruiden in een kom wellen in een klein laagje warm water.
4
Verhit op laag vuur een koekenpan met olie. Bak de wokstukjes 6 tot 8 min. en schep regelmatig om.
5
Verhit olie in een grote koekenpan of wok. Bak de knoflook, bosui, Chinese kool en paksoi 4 min. en schep regelmatig om. Voeg de gewelde nasikruiden toe en bak 2 min. mee.
6
Giet de aardappelen af en stamp grof met een stamper. Meng de Chinese kool en paksoi door de aardappelen. Meng ook het groene deel van de paksoi door de stamppot.
7
Verwijder de steel en de zaadlijsten van de rode peper en snijd in ringen. Serveer de stamppot met de vegetarische wokstukjes en garneer met ringen rode peper en bosui.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.