Gevulde Pastaschelpen Met Spinazie En Zalm
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Gevulde pastaschelpen met spinazie en zalm

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de pastaschelpen in 6 min beetgaar. Snipper de knoflook en de ui fijn.
2
Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook en de ui aan. Voeg de spinazie en de uitgelekte doperwten toe en laat de spinazie slinken. Voeg vervolgens de ricotta en basilicum toe. Pureer de saus licht totdat de spinazie en doperwten vermengd zijn met de ricotta en basilicum.
3
Snijd de zalm kleine stukjes en de tomaatjes door de helft. Meng op de bodem van een ovenschaal de tomaatjes, zalm en passata door elkaar. Vul de uitgelekte pastaschelpen elk met 1 el van het ricottamengsel en leg ze in een patroon in de tomatensaus. Strooi de mozzarella over de pastaschelpen.
4
Zet de ovenschaal voor 5 minuten in het midden van de oven. Serveer de gevulde pasta zodra de kaas is gesmolten.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Alias
Jennifer van Eatertainment
Nettie
Jennifer van Eatertainment
Ronald
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Mediterraans
Italiaans
Diëten
Balans
Soort
Pasta
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via