Print opties

Sluiten

Italian tortilla met cherrytomaatjes en pesto

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min

Ingrediënten

2 personen
1
Meng de kookroom, pesto en 1/3e van de vegan kaas in kom en zet apart. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot deze goudbruin kleuren.
2
Snijd de cherrytomaatjes in dunne plakjes en bestrooi met Italiaanse kruiden.
3
Leg een tortilla op het werkblad en snijd vanaf de onderkant in tot het midden. Verdeel de tortilla denkbeeldig in 4 kwarten. Bestrijk het kwart rechtsonder met 1 el pesto-kaussaus. Beleg het kwart rechts boven met rucola en bestrooi met 1 tl pijnboompitten. Bestrooi het kwart linksboven met 1 el geraspte mozzarella en het laatste kwart linksonder met cherrytomaatjes.
4
Vouw nu het kwart rechtsonder over het kwart rechtsboven. Vouw dat weer over het kwart linksboven en vouw dat geheel tot slot over het kwart linksonder. Herhaal dit met de rest van de ingrediënten.
5
Bak de tortilla’s in een koekenpan goudbruin in 2 min. per kant.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.