In samenwerking met:
Loaded Potato Bowl Met Cevapcici3
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Loaded potato bowl met ćevapčići

Deze loaded potato bowl met ćevapčići zit boordevol smaak en textuur. Knapperige aardappelen, ćevapčići en gegrilde paprika worden gecombineerd met frisse groenten en romige ajvar en kajmak. Een heerlijk en vullend gerecht dat perfect is voor een stevige maaltijd. Serveer met citroen en peterselie voor een frisse touch! 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Loaded potato bowl met ćevapčići

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
1u 5min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 230°C. Vul een pan met water en breng aan de kook. Schil de aardappelen, snijd in grote stukken en kook in 10 min. gaar. Laat de aardappelen uitlekken.
2
Verdeel ondertussen de olijfolie over de ovenschaal en plaats 10 min. in de oven. Haal de ovenschaal uit de oven, voeg de aardappelen toe en rooster 45 min. tot een goudbruine kleur. Breng op smaak met zout.
3
Pel en snijd de rode ui ondertussen in halve ringen. Meng met de azijn en suiker en laat 30 min. intrekken.
4
Verhit ondertussen een grillpan of koekenpan en bak de ćevapčići in 8-10 min rondom bruin en gaar.
5
Snijd de gegrilde paprika in repen en halveer de cherrytomaten. Hak de peterselie fijn en snijd de citroen in partjes. Verdeel de geroosterde aardappelen over de bowls. Leg de ćevapčići, gegrilde paprika, ingelegde ui en tomaat erop. Verdeel de ajvar en kajmak erover en garneer met peterselie. Serveer met een partje citroen.

De lekkerste recepten met loaded potato 

Heb jij al eens van loaded potato gehoord? Het is eigenlijk heel simpel: je poft een aardappel krokant en vult hem met allerlei lekkere ingrediënten. Dit heerlijke gerecht schreeuwt comfort food en is dan ook perfect voor een avond in het weekend! Voor de loaded potato bowl met ćevapčići gaan we voor een twist door knapperige aardappelen in een bowl te verwerken met ingrediënten als sappige ćevapčići, gegrilde paprika, romige ajvar en kajmak. Een lekker recept voor een stevige maaltijd! 

Wanneer je wilt gaan voor loaded potatoes waarbij de aardappel nog heel is, hebben we ook genoeg makkelijke recepten om te maken. Kies bijvoorbeeld voor deze loaded potato met spekjes, cheddar en zure room. Dit recept heeft alles wanneer je denkt aan comfort food. Met maar een paar ingrediënten maak je al dit heerlijke gerecht. Deze loaded potato met gehakt en maïs is ook zeker een aanrader! Een gerecht met een Mexicaans tintje wat we extra pit geven door srirachamayonaise toe te voegen.  

Meer zin in een recept voor het avondeten met vis? Ga dan voor een loaded potato ‘Niçoise’, waarbij we het bekende salade recept in een nieuw jasje steken. De gepofte aardappel toppen we af met ingrediënten als haricots verts, ei, tomaat en tonijn. Lekker, simpel en zo gemaakt! Liever een vegetarisch recept? Ga dan voor deze loaded potato met atjar en satésaus. Deze gepofte aardappel vullen we met stukjes komkommer, romige satésaus en zelfgemaakte atjar van witte kool. Weinig tijd? Vervang dan de zelfgemaakte atjar door een kant-en-klare variant. 

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten. 

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via