Print opties

Sluiten

Loaded potato bowl met ćevapčići

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
1u 5min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 230°C. Vul een pan met water en breng aan de kook. Schil de aardappelen, snijd in grote stukken en kook in 10 min. gaar. Laat de aardappelen uitlekken.
2
Verdeel ondertussen de olijfolie over de ovenschaal en plaats 10 min. in de oven. Haal de ovenschaal uit de oven, voeg de aardappelen toe en rooster 45 min. tot een goudbruine kleur. Breng op smaak met zout.
3
Pel en snijd de rode ui ondertussen in halve ringen. Meng met de azijn en suiker en laat 30 min. intrekken.
4
Verhit ondertussen een grillpan of koekenpan en bak de ćevapčići in 8-10 min rondom bruin en gaar.
5
Snijd de gegrilde paprika in repen en halveer de cherrytomaten. Hak de peterselie fijn en snijd de citroen in partjes. Verdeel de geroosterde aardappelen over de bowls. Leg de ćevapčići, gegrilde paprika, ingelegde ui en tomaat erop. Verdeel de ajvar en kajmak erover en garneer met peterselie. Serveer met een partje citroen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.