Onmisbare gerechten voor de paasbrunch
De paastafel is niet compleet zonder verrassende paasrecepten. Verwen je gasten met een scala aan heerlijke creaties die de feestelijke sfeer van Pasen perfect aanvullen. Hier zijn enkele gerechten die je paasviering naar een hoger niveau tillen:
- Geitenkaasplaattaartjes met compote: deze plaattaartjes combineren hartig met zoet. De geitenkaas maakt het lekker hartig, net als de gerookte spekblokjes. De rabarber, aardbeien en honing zorgen weer voor een zoete touch. Heerlijk om te serveren bij de paasbrunch!
- Luxe notenstol met sinaasappel mascarpone: een notenstol mag niet ontbreken op de paastafel! Het is toch wel een van de meest typerende paasgerechten als je het ons vraagt. Maak de notenstol compleet met sinaasappel mascarpone en genieten maar!
- Vispad brie met rode uienmarmelade: laat de klassieke toastjes achterwege en kies voor vispad brie met rode uienmarmelade en stokbrood. De brie wordt lekker luchtig geklopt en de ui krijgt een zoetje door het bakken.
- Chocolade croissant met Kinder Chocolade: een guilty pleasure van velen is Kinder Chocolade. Verwerk deze chocolade in croissants en je hebt een onweerstaanbaar paasrecept. Lekker voor de kids, maar ook zeker voor de andere tafelgasten!
- Mini matzes met slagroom, framboos en witte chocolade: matzes kan je beleggen met eigenlijk alles! Naast deze matze met hummus en avocado zijn deze zoete matzes met verse frambozen en witte chocolade ook ontzettend lekker om te serveren. Ook fijn: je maakt ze met maar een paar ingrediënten!
Voeg deze verrassende gerechten toe aan je paasmenu en beleef een smaakvolle en vooral gezellige middag met je vrienden en familie. Laat deze nieuwe smaakcombinaties je paasviering verrijken en geniet van een onvergetelijk paasweekend!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment