Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Was de komkommer en schil met een dunschiller in lange linten. Giet de witte wijnazijn in een kleine saladekom en voeg de olijfolie en suiker toe. Roer goed door zodat de suiker oplost. Voeg de komkommerlinten toe en schep goed om. Plaats de kom even in de koelkast.
2
Snijd de rode peper fijn. Meng in een kom de rode peper met de oestersaus, sojasaus en sesamolie.
3
Schil en snijd de mango in blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm en zet apart.
4
Snijd de knoflook en gember fijn. Verhit in een pan een scheutje olijfolie, voeg de knoflook en gember toe en bak 1 à 2 min. aan. Voeg de runderreepjes toe en roerbak op hoog vuur. Draai het vuur laag en voeg de rode pepersaus toe. Roer goed door en breng op smaak met peper en zout.
5
Kook ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6
Verdeel de rijstnoedels over kommen of diepe borden. Voeg wat komkommerlinten en mangoblokjes toe en verdeel de runderreepjes hierover. Top af met koriander.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Weekdieren
  • Soja
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Noedels
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via