Was de komkommer en schil met een dunschiller in lange linten. Giet de witte wijnazijn in een kleine saladekom en voeg de olijfolie en suiker toe. Roer goed door zodat de suiker oplost. Voeg de komkommerlinten toe en schep goed om. Plaats de kom even in de koelkast.
2
Snijd de rode peper fijn. Meng in een kom de rode peper met de oestersaus, sojasaus en sesamolie.
3
Schil en snijd de mango in blokjes van ongeveer 1 bij 1 cm en zet apart.
4
Snijd de knoflook en gember fijn. Verhit in een pan een scheutje olijfolie, voeg de knoflook en gember toe en bak 1 à 2 min. aan. Voeg de runderreepjes toe en roerbak op hoog vuur. Draai het vuur laag en voeg de rode pepersaus toe. Roer goed door en breng op smaak met peper en zout.
5
Kook ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6
Verdeel de rijstnoedels over kommen of diepe borden. Voeg wat komkommerlinten en mangoblokjes toe en verdeel de runderreepjes hierover. Top af met koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.